Ish-zëvendës ministri i Jashtëm i Kosovës në protestë, kërkon lirimin e liderit të opozitës

Ish-zëvendës ministri i Jashtëm i Kosovës në

Ish-zëvendës Ministri i Jashtëm i Kosovës, zoti Gani Dreshaj ka marrë pjesë në protestën e sotme të 20 shkurtit para Kryeministrisë në Tiranë, te thirrur nga Partia Demokratike dhe opozita e bashkuar.

Me dy pankarta në duar, ish-diplomati Dreshaj ka kërkuar lirimin e liderit të opozitës, Sali Berisha nga arresti shtepiak i vendosur nga gjykata.

Protesta e sotme e 20 shkurtit tregoi edhe njëherë tjetër se opozita shqiptare është në këmbë.

EMISIONET