Glamour Zone

Glamour Zone

Një program rinor me të ftuar VIP nga fusha të ndryshme. E veçanta e këtij emisioni është se xhirohet në limuzinë.
Personazhet tregojnë të pathënat nga jeta e tyre, momentet më kritike të karrierës, si dhe shumë ekskluzivitete të tjera. Çdo të premte ora 22:30 nga Ester Bylyku.

Video