Ora Juaj

Ora Juaj

'Ora Juaj', emisioni ku zëri i qytetarëve dëgjohet, dhe problemi i tyre merr zgjidhje. Një format i konceptuar për ata që e kanë të pamundur të komunikojnë me institucionet. Përmes gazetarëve është bërë e mundur që shumë probleme të adresohen dhe të zgjidhjen e munguar.Emisioni transmetohet live edhe në radio 96.7 MHZ, dhe livestream në www.oranews.tv

 

Video