Drejt

Drejt

Luan Rama, pas një karriere 30-vjeçare në politikë, ka vendosur t'i rikthehet gazetarisë me emisionin "Drejt." Ramën do ta shohim çdo të hënë dhe të enjte, ora 21:00 në ekranin e RTV Ora me risi të reja për publikun shqiptar. Jo vetëm politikë dhe debat, por duke trajtuar edhe atë çka të tjerët e anashkalojnë. Pa dorashka Rama surprizon me daljen e tij në ekran.

Video