"Jashtë Matriksit"

"Jashtë Matriksit"

"Jashtë Matriksit" nën moderimin e analistit të njohur Alfred Cako vjen çdo ditë nga e hëna në të premte ora 19:30 - 20:00. 
Qëllimi i këtij projekti është të jetë një zë ndryshe që përcillet tek teleshikuesit duke i shkuar problemeve dhe çështjeve të aktualitetit deri në rrënjët e krijimit të tyre.

Video