Ora Investigim

Ora Investigim

Ora investigim është një hapësirë për gazetarinë investigative. Ne i japim zë shqetesimeve tuaja duke denoncuar dukuritë si korrupsioni, vjedhja dhe shkelja e ligjit nga zyrtarët. Ora Investigim është një derë e hapur për problemet dhe shqetesimet e qytetarëve.

Video