Ditë e Re

Ditë e Re

“Dite e Re”, nga e hëna në të premte ora 7:00- 10:00.

Një hapësire nën moderimin e Arjola Shehut, e fokusuar tek aktualiteti, kultura, show bizi e sporti. Në 180 minuta “Dita juaj” do të nisë ndryshe dhe me një panoramë të qartë të asaj çfarë ndodh rreth jush!

Një emision plot ngjyra e emocione, me personazhe të njohur e të pa zbuluar, talente, muzike dhe një hapsire e dedikuar vetëm për fëmijët!

Diskutime në studio me specialistët më të njohur në vend për fenomenet që shqetësojnë komunitetin. Një recetë për kuzhinen tuaj apo një recetë për një ditë të shëndetshme!

Mendimi qytetar dhe reagimi juaj, çdo ditë live nëpërmjet mikrofonit të RTV Ora, në çdo rrugë të kryeqytetit! Qëndroni me ne! Kryeredaktore e emisionit: Lili Saraçi

Video