Alert

Alert

Formati i vetëm mediatik, kushtuar tërësisht mbrojtjes së konsumatorit. Një program televiziv që ka në fokus konsumatorin dhe të gjithë ata që abuzojnë me të.

Siguria ushqimore, siguria e produkteve joushqimore dhe gjithçka rreth konsumatorit, janë misioni i Emisionit ALERT.

Qendra ALERT ne bashkëpunim me televizionin Ora Ness, sjellin Emisionin ALERT, nën moderimin e Granit Sokolaj

Çdo të premte, ora 21:00.

Video