Para e Pasuri

Para e Pasuri

Emisioni “Para e Pasuri” çdo të mërkurë në ora 15.00 live ofron në të 24 minutat e tij opinione mbi formimin e të ardhurave dhe pasurisë kombëtare, si dhe rishpërndarjen publike të pasurisë. Emisioni iu përgjigjet pyetje të tipit: ku shkojnë paratë e shqiptarëve? Si përdoren ato: në investime apo për mbijetesë? Si formohet pasuria, si ruhet e shtohet ajo? Si menaxhohen kursimet e qytetarëve? Sa na ndihmon apo na pengon shteti në ruajtjen dhe shtimin e pasurisë?

Video