Epiqendër

Epiqendër

Një hapësirë dedikuar tematikave sociale të jetës së përditshme, por edhe çështjet të aktualitetit. Nën drejtimin e moderators Sonila Musaj, nuk do të mungojnë ekspertët dhe analistët e duhur për të dhënë opinionin e tyre, por as njerëzit e thjeshtë që preken nga vendimmarrjet e gabuara dhe padrejtësitë.

Video