Why?Not

Why?Not

Një emision argëtues dhe me plot humor drejtuar nga Roza Lati. Personazhe te njohur nga te gjitha fushat vijnë në skenën e “Why Not” për të dhuruar argëtim. Emisioni i parë mban datën 11 nëntor 2017. 

Video