Intervista në Ora News

Intervista në Ora News

Në studion e Ora News me gazetarët më të mirë trajtojmë tema të nxehta politike, sociale dhe aktualiteti. Trajtojmë dhe tema të rëndësishme në rajon dhe ngjarje të rëndësishme që shënojnë botën. Në studio me gazetarët Everest Dedaj, Sebastian Zonja, Sonila Musai, Anila Zyberi, Siklajda Shorja.

Video