Ora e Betit

Ora e Betit

Një emision nga gazetarja Beti Njuma. Transmetohet çdo të marte e mërkurë ora 20:45 në RTV Ora.

Një emision i aktualitetit i fokusuar tek Shqipëria dhe Kosova, duke i parë ato si një hapësirë e vetme, pranë dhe larg njëra tjetrës. Te ftuarit dhe debati do na ndihmojnë me refleksionet e tyre, për të kuptuar dritëhijet e një vendi kontradiktor, në zgrip dhe prej 32 vitesh me sytë nga Europa. 

Video