Ora Verore

Ora Verore

Një emision që sjell gjithçka ndodh në jug të vendit. Kamera të fshehta, intervista dhe jeta pranë bregdetit i mban të mbërthyer shikuesit për një orë.

Nga e hëna në të shtunë ora 18:00.

Video