Jeto me Orën

Jeto me Orën

"Jeto me Orën" çdo pasdite nga e hëna në të premten ora 18:00 – 19:30

Një program kulturor dhe social, nën moderimin e Ana Kallakut. Ora për të gjithë familjen.

Të ftuar nga bota e artit, aktualitetit dhe show-bizz. Me ngjarje që prekin çdo target group dhe histori njerëzore.

Nen moderimin e Ana Kallakut. Autore: Eriselda Martini 

Video