FOTO/ Presidenti Begaj mesazh në Ditën e Rinisë së bashku me një grup studentësh

FOTO/ Presidenti Begaj mesazh në Ditën e Rinisë së bashku me

Presidenti Bajram Begaj e ka nisur ditën duke uruar qytetarët shqiptarë, veçanërisht të rinjtë, me rastin e 8 Dhjetorit.

"Gëzuar Ditën e Rinisë! Bashkë me studentët e shkëlqyer të Fakultetit të Drejtësisë, të Shkencave Sociale dhe Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë, që kryen praktikën në Institucionin e Presidentit ju urojmë:

Gëzuar Ditën e Rinisë!  Energjia, pasioni dhe disiplina që ata treguan gjatë veprimtarisë së tyre si praktikantë, janë shpresëdhënëse për një Shqipëri më të mirë", nënvizoi Presidenti.

FOTO/ Presidenti Begaj mesazh në Ditën e Rinisë së bashku me

EMISIONET