“Paç fat”, Trump këshillon Biden: Mos bjer në gjumë gjatë takimit, përshëndete ngrohtësisht Putinin nga ana ime

“Paç fat”, Trump këshillon Biden: Mos bjer në

Ish-Presidenti i SHBA, Donald Trump i ka dhënë një këshillë pasuesit të tij Joe Biden për takimin në Gjenevë më Vladimir Putin

Në një deklaratë, Trump i uron Bidenit fat në takim teksa e këshillon që mos bjerë në gjumë gjatë ballafaqimit me Putin.

Po ashtu ai kërkon ti përcjellë Putinit përshëndetjen e tij të ngrohtë.

“Fat i mbarë për Biden në marrëdhëniet me Presidentin Putin – mos bini në gjumë gjatë takimit dhe ju lutemi jepni konsideratën time më të ngrohtë,” tha Trump në një deklaratë.

Biden pritet të bëjë presion mbi Putinin për shkelje të pretenduara të të drejtave të njeriut në Rusi dhe sulme kibernetike ndaj SHBA-së, shkruan Forbes.

EMISIONET