"Jashtë Matriksit": "Kalorësit Templarë, historia (Pjesa 1)

"Jashtë Matriksit": "Kalorësit Templarë, historia

Emisioni "Jashtë Matriksit" nga Alfred Cako në Rtv Ora nisi këtë të mërkurë një cikël me disa emisione mbi origjinën e Kalorësve Templarë, rolin dhe ndikimin e tyre në historinë e ditëve të sotme.

Cako theksoi se në mbyllje të këtij cikli do të kuptojmë se ka një lidhje mes Kalorësve Templarë, të cilët kanë dalë rreth vitit 1100 pasi Papa Urbani urdhëroi të pushtohej Jeruzalemi në emër të krishtërimit dhe çlirimit të varrit të Krishtit dhe vendeve të shenjta dhe rindërtimin e tempullit të Solomonit, masonerisë dhe kabalës së ditëve të sotme, e cila vazhdimisht është atakuar nga njerëzit e presidentit Trump.

Për më shumë shikoni videon e plotë të emisionit

EMISIONET