Shehu: PD është rikuperuar nga gabimi i 2019, në zgjedhje kërkon rezultatin më të mirë

Deputeti i Partisë Demokratie Dritan Shehu në një itervistë për Ora News u shpreh se PD prej 2019 ishte në një situatë të vështirë e me pjesëmarrjen në zgjedhjet e 14 majit po përpiqet të rikuperojë gabimet e së shkuarës duke patur dëshirën për rezultatin më të mirë.

"PD është tashmë një parti që ka ezauruar pjesën më të madhe të problemeve dhe po përpiqet të hyjë në zgjedhjet që kemi pas disa javësh me një dëshirë për të pasur rezultatin më të mirë të mundshëm.

Sepse në këto momente ne jemi pa asnjë pjesëmarrje në pushtetin lokal. Ne po rikuperojmë hapat nga ai gabim aq i rëndë që u bë në 2019 në kurriz të PD," tha Shehu.

EMISIONET