Ambasadorja e BE: Qytetarët e Elbasanit e kanë marrë seriozisht procesin zgjedhor

Ambasadorja e BE-së, Christiane Hoffmann ka mbërritur në qendrën e votimit në Tetarin Skampa në Elbasan.

Hoffmann zhvilloi një bisedim me operatorët ku u informua për mbarëvajtjen e votimit elektronik.

“Shoh ka zgjedhës ne mënyrë te vazhdueshme qe vijne per te votuar. Është gjë e mirë që qytetarët e Elbasanit e kanë marrë seriozisht procesin.

Jam e kënaqur që OSBEE vendoi të kishte në Shqipëri një ekipi të plotë vëzhguesish. Para 10 ditës OSBEE ODHIR publikoi raportin paraprak. Le të presin ditën e nesërme për raportin dhe për të parë se cilat do jenë gjetjet”, tha Hoffman.

EMISIONET