Zelensky: Putin nuk do të përdorë armë bërthamore, ai dëshiron të jetojë

Zelensky: Putin nuk do të përdorë armë bërthamore, ai

"Putini nuk do të përdorë armë bërthamore, por askush nuk e di se çfarë ka në mendjen e tij."

Kështu ka thënë presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky.

“Putini ka një dëshirë të madhe për të jetuar dhe do të përpiqet të bëjë gjithçka për ta bërë këtë”, shtoi Zelensky.

Në emisionin "Porta a porta", Zelensky tha se Vladimir Putin do të urdhërojë tërheqjen nga territoret e Ukrainës "kur të kuptojë se do të jetë në gjendje të humbasë gjithçka", por, falë kontrollit që ushtron mbi mediat e Moskës, ai do t'i tregojë "opinionit se ka fituar dhe se operacioni ka qenë i suksesshëm”.

"Jo të gjithë e kuptojnë plotësisht se çfarë po ndodh me politikën e informacionit në Rusi. Putin tha se në Ukrainë ka nazistë dhe ata kanë filluar të besojnë në ta. Shikoni të gjithë hapësirën mediatike. Ai do të kërkojë një rrugëdalje nga kjo situatë duke përdorur të njëjtat mjete informacioni që përdori”, tha ai.

“Në një moment të caktuar, Putini do të kuptojë se, nga pikëpamja diplomatike, ai do të jetë në gjendje ta zgjidhë çështjen nëse largohet nga territoret tona.

Detyra jonë është të bëjmë presion jo vetëm në fushën e betejës, por edhe me sanksione: të gjithë e shohin gjendjen e ekonomisë”.

lufta ne ukraine

EMISIONET