Vreto: Në Big Brother futen për marketing, e bëjnë personazhet që duan të ngrihen në publik

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, moderatori Artjon Vreto u shpreh se në Big Brother të gjithë janë futur për marketing.

Ai tha se nëse i vjen një ofertë nga Big Brother që merr miliona shikime në rrjetet sociale, do ta bënte vetëm nëse do të donte një ringritje do të shkonte aty.

Vreto: Xhonatanin e kam mik. E kam partner në punën që bën. Për tu futur në Big Brother të gjithë janë futur për marketing. Unë e shoh se nuk kam shpresë për të vazhduar ne medie dhe programe. Nëse me vjen një ofertë nga Big Brother që merr miliona shikime në rrjetet sociale, dhe unë personalisht vetëm nëse do të doja një ringritje do të shkoja aty.

Ai është futur për t’i bërë marketing fluturimit dhe ka një mision shumë të bukur; për të afruar njerëzit drejt fluturimit dhe larg tabletave e telefonave. 

bbv artjon vreto personazhe marketing

EMISIONET