Malaj: Luizi e nisi me marshin e pestë, i habiti të gjithë sepse mban lojën, të tjerët të mefshtë

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, pedagogia Nora Malaj u shpreh se Luizi e ka filluar me marshin e pestë qysh në fillim dhe i surprizoi të gjithë.

Ai tha se edhe në Parlament është si një lojë që duhet të bësh batutën, por ama duhet të jesh mirë edhe me veten.

Malaj: Luizi e ka filluar me marshin e pestë qysh në fillim dhe i surprizoi të gjithë. Po ta shohësh në formatin e tyre, formati i tyre është shumë interesat sepse 2-3 veta janë agresiv, të tjerët janë të mefshtë, ndërsa Luizi mban lojë. Ndërsa të tjerët shprehin në subkoshiencë.

Edhe në Parlament është si një lojë që duhet të bësh batutën, por ama duhet të jesh mirë edhe me veten. Këtë e bën një person që ka shumë dimensione që ka luajt shumë role. ia vlen të studiojmë fëmijërinë e hershme për të kuptuar pse shfaqin këtë karakter sot.

EMISIONET