Nard Ndoka: Telefoni shkaku i çoroditjes, unë e përdor gjithë ditën, madje edhe natën

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, kreu i PDK-së, Nard Ndoka u shpreh se shakatari i gjithë çoroditjes në shoqëri është përdorimi i telefonit.

Ai tha se dikur kishte vetëm një televizion që transmetonte, ndërsa sot realiteti është shumë ndryshe sipas tij, ku edhe prindërit e fëmijët komunikojnë me telefon çdo moment.

Vreto: Mendoj se shkaktari i gjithë kësaj çoroditjeje është telefoni. Unë e përdor telefonin gjithë ditës, madje edhe natën. Dikur ishte një Luan Rama ’89 që ishte një konkurs i famshëm edhe pse TVSH kishte vetëm 4 orë emision, dhe ai konkurs fitoi shikueshmëri.

Tani jemi në realitet krejt tjetër. Familja ka një goditje dhe një shthurje. Kemi familje ku prindërit flasim me fëmijët e tyre me telefon kur janë edhe në shtëpi. Ka një shkëputje mes brezash. Adoleshenca tani e quajnë veten të rritur qysh 11 vjeç.

nard ndoka telefoni coroditje

EMISIONET