“Manifesti i Jetës” Qytetarët dalin në shesh kundër martesave gay: Të mbrojmë familjen!

Martesa mes dy vajzave në tarracën e bashkisë së Tiranës është shoqëruar me debate dhe protesta.

Këtë të premte në tubimin pro familjes u paralajmërua dhe nisja e një padie në SPAK.

Në foltore u renditën 5 veprime që sipas tyre kanë synim imponimin e homoseksualizmit

Vërejtje u hoq edhe ndaj së djathtës dhe jo vetëm për mungesë të reagimit, por edhe për premtimet e dhëna më parë.

Madje folësit rrëfyen dhe se si deputetët i detyrojnë të mbajnë qëndrime të ndryshme nga ajo që mendojnë

Në protestë u kërkua dhe të hiqet dorë nga ligji për surrogacinë, ku kërkohet të merret me qira trupi i një gruaje për të lindur fëmijën e një familje tjetër apo dhe lejimi i sterilizimit.

“Manifesti i Jetës” Qytetarët dalin në shesh

EMISIONET