Ilir Alliu tregon problematikën më të madhe të futbollit shqiptar

Ilir Alliu tregon problematikën më të madhe të futbollit

Në “Ora Sport” ish-futbollisti Ilir Alliu tregoi problematikën më të madhe të futbollit shqiptar momentalisht.

Alliu: Kush je ti që i tregon trajnerit në mes të sezonit kur ke projektuar për 3-5 vitet e ardhshme. E lëshuam këtë për 200 mijë euro, dhe prandaj e kanë bërë kampionatin fërtele. Se thonë shesim nga 2-3 dhe nuk blejmë gjë. Por nga sa i shitën nga 150 mijë euro! Çfarë do të shohë në stadium tifozi?! Se na binin edhe një autobus Shkodre me afrikanë dhe tjetrin me brazilianë.

EMISIONET