Meta uron besimtarët myslimanë për Natën e Kadrit: Zoti t’jua pranojë lutjet dhe agjërimin! Gëzuar!

Meta uron besimtarët myslimanë për Natën e Kadrit: Zoti

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka uruar besimtarët myslimanë për Natën e Kadrit.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Meta ka ndarë urimin e tij duke shkruar se “Nata e Kadrit është më e mirë se një mijë muaj” dhe për pranimin e lutjeve dhe të agjërimeve të besimtarëve.

Nata e Kadrit është më e mirë se një mijë muaj”.

Gëzuar Natën e Bekuar të paqes së madhe dhe të zbritjes së Kuranit!

Zoti t’jua pranojë lutjet dhe agjërimin të gjithë besimtarëve!", shprehet Meta.

EMISIONET