FOTO-Lajmi/ Ndodhi dhe kjo në Finiq, në qendrën e votimit vendoset fleta, "si të votoni për PS-në"

FOTO-Lajmi/ Ndodhi dhe kjo në Finiq, në qendrën e votimit

Një tjetër skandal është evidentuar gjatë procesit të votimit në bashkinë Finiq.

Siç duket dhe në foton e denoncuar nga PD, në një nga qendrat e votimit në Finiq është vendosur fleta e votimit me votim të PS në derën e qendrës së votimit.

Një gjë e tillë jo vetëm që është e ndaluar por cenon rëndë të gjithë procesin.

FOTO-Lajmi/ Ndodhi dhe kjo në Finiq, në qendrën e votimit

EMISIONET