"Masakër" në Bejrut

"Masakër" në Bejrut

Një shpërthim i fuqishëm e ka goditur kryeqytetin e Libanit, Bejrut, para se të shpallet aktgjykimi për vrasjen e ish-kryeministrit, Rafik Hariri.Vrasja e tij kishte ndodhur më 2005.

BBC raporton se shpërthimi ndodhi në zonën e portit të qytetit. Autoritetet thonë se mund të ketë shumë viktima.Ministri i shëndetësisë në Liban ka thënë se ka shumë të lënduar dhe dëme të mëdha.Shkaku i shpërthimit nuk është ende i qartë.

EMISIONET