Will Smith thyen heshtjen: I kërkon falje Chris Rock për shuplakën në Oscars

Will Smith thyen heshtjen: I kërkon falje Chris Rock për

will Smith i ka kërkuar falje Chris Rock-ut për shuplakën e tij famëkeqe në Oscar - në deklaratën e tij të parë personale për incidentin.

Në një postim të publikuar në llogarinë e tij në Instagram, aktori tha se ai kishte "bërë shumë mendime dhe punë personale" që nga Oscars dhe "po përpiqej të mos e konsideronte veten si një copë m*ti".

"Chris, të kërkoj falje. Sjellja ime ishte e papranueshme. Dhe unë jam këtu sa herë që të jesh gati për të folur." – tha ai.

Smith pranoi se kishte qenë në kontakt personalisht me Rock-un, por se një mesazh ishte kthyer për të thënë se ai "nuk ishte gati për të folur". Ai gjithashtu i kërkoi falje familjes së Chris Rock, veçanërisht nënës së tij.

I ulur vetëm në një karrige, ai u përgjigjet pyetjeve të fansave dhe ndjekësve duke u thënë: “Keni bërë shumë pyetje të drejta”.

"Është e gjitha e turbullt, por mund t'ju them të gjithëve, nuk ka asnjë pjesë e imja që mendon se ishte mënyra e duhur për t'u sjellë në atë moment.” – shtoi ai.

EMISIONET