"Nuk jam ndjerë kurrë si një grua”, Billie Eilish pranon orientimin e saj seksual: Më pëlqejnë vajzat...

"Nuk jam ndjerë kurrë si një grua”, Billie Eilish

Këngëtarja e njohur, Billie Eilish, ka pranuar se është biseksuale në kopertinën e “Variety Power of Women”, gjatë së cilës tha se tërhiqej seksualisht nga gratë.

Ajo u pyet në eventin e saj të “Hitmakers 2023”, nëse deklaroi se ishte biseksuale, Billie u përgjigj:

“Jo nuk e deklarova. A nuk ishte e qartë? Nuk e kuptova që njerëzit nuk e dinin.”

Billie tha se ajo nuk besonte në konfirmimin e orientimit seksual:

“Unë them, pse nuk mund të ekzistojmë? Unë e kam bërë këtë për një kohë të gjatë dhe thjesht nuk kam folur për të. E pashë artikullin dhe thashë, Oh, mendoj se dola sot (si lesbike). Është emocionuese për mua sepse mendoj se njerëzit nuk e dinin, kështu që është mirë që ata e dinë.”

Këngëtarja shprehu edhe mendimet e saj për gratë:

“Unë jam ende e frikësuar prej tyre, por mendoj se ato janë të bukura.”

Në intervistën e saj në “Variety Power of Women”, këngëtarja, e cila më parë ishte në lidhje me solistin e ‘The Neighborhood’, Jesse Rutherford, tha:

“Kam lidhje të thella me gratë në jetën time, miqtë, familjen. Unë tërhiqem fizikisht prej tyre, por unë jam gjithashtu shumë e frikësuar nga bukuria dhe prania e tyre.”

Ajo gjithashtu tha: "Nuk jam ndjerë kurrë si një grua apo femër, megjithëse e identifikon veten si “ajo”". Ditë pas publikimit të intervistës, Billie reflektoi mbi ndjenjat e saj për identitetin e saj gjinor, ndërsa mbante një fjalim në “Variety’s Power of Women”.

“Është vërtet e vështirë të jesh një grua. Unë kurrë nuk jam ndjerë me të vërtetë si një grua. Dhe kam kaluar shumë nga jeta ime duke mos u ndjerë se jam e përshtatshme për të qenë një grua”, tha ajo në galanë e 16 nëntorit.

EMISIONET