VIDEO/ U shoqëruan për shitje vote, banorët e Himarës: Policët na bënë presion. S’kemi lekë të kthehemi në shtëpi

VIDEO/ U shoqëruan për shitje vote, banorët e Himarës:

Pas arrestimit të kandidatit për kryebashkiak të Himarës Fredi Belerit janë marrë në pyetje disa nga banorët e zonët, të cilët dyshohet se kanë marrë para për votën.

Tre nga banorët e Himarës që janë marrë në pyetje në policinë e Tiranës kanë treguar se ndaj tyre është ushtruar presion nga ana e Policisë së Tiranës, ndërsa thanë se jo vetëm që nuk kanë marrë lekë, por tashmë ata s’kanë as me ccfarë të kthehen në shtëpitë e tyre në Himarë, pasi nuk kanë lekë dhe as policia nuk ua mundëson kthimin e tyre.

himarë fredi beleri

EMISIONET