Skandali i tezave, Ruçi: Nuk është vetëm publikimi i tezave por i gjithë procesi i provimeve është i dëmtuar

Historia përsëritet dhe askush nuk mban përgjegjësi për publikimin e tezave të provimeve të Maturës Shtetërore.

Ishte kjo tema e emisionit të radhës “Epiqendër” në Ora News të moderatores Sonila Musai, ku ekspertja e Arsimit, Irsa Ruçi u shpreh e mendimit se i gjithë procesi i provimeve të maturës shtetërore është aq i dëmtuar dhe i vdekur sa "nuk mbytet njeriu me një pikë ujë", tha ajo për rastin në fjalë.

NDIQNI EMISIONIN E PLOTË “EPIQENDËR”

EMISIONET