Në Tiranë Parada e krenarisë, bulevardi vishet me ngjyrat e Ylberit. Solidarizohen Ambasadorët, por asnjë politikan shqiptar

 

Me moton “Ne jemi familje”, anëtarët e komunitetit LGBTQI+ sot po mbajnë paradën e krenarisë. 

Ambasadorja e SHBA-së, Yuri Kim, ambasadorja e Suedisë, Holandës dhe Gjermanisë dhe kreu i delegacionit të BE-së në Tiranë janë solidarizuar me këtë marshim.

Ata mbajnë marshim përgjatë bulevardit "Dëshmorët e Kombit" më pas do të përshkojnë zonën e Bllokut dhe më pas do të vendosen në sheshin "Nënë Tereza" ku do të mbahet dhe një koncert. 

Në Tiranë Parada e krenarisë, bulevardi vishet me ngjyrat e

Ajo që vihet re se asnjë politikan shqiptar nuk i është solidarizuar këtij marshimi solidarizues. 

Në Tiranë Parada e krenarisë, bulevardi vishet me ngjyrat e

Në Tiranë Parada e krenarisë, bulevardi vishet me ngjyrat e

Në Tiranë Parada e krenarisë, bulevardi vishet me ngjyrat e

 

EMISIONET