Morava: Të rinjtë që futen në politikë janë garanci që nuk po futen për të vjedhur


Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, gazetarja Kostana Morava u shpreh se ka tendenca për të pasur parti të reja dhe të rinj që duan të angazhohen në politikë, si Endri Shabani, si Boiken Abazi, apo si Elton Debreshi.

Morava: Fakti që ka tendenca për të pasur parti të reja dhe të rinj që duan të angazhohen në politikë, si Endri Shabani, si Boiken Abazi, të gjithë, si Elton Debreshi që ishte një rast i jashtëzakonshëm. Unë fushatën e Debreshit e kam ndjekur me shumë interes se ai thoshte se nëse merr statusin minatorit.

 Ai ishte një person që kishte këtë garanci për njerëzit që donte të përfaqësonte. Këtu premtohen rrugë, por rruga nuk hahet. Në kontekstin qytetar është garanci ai riu, që nuk futen se do të vjedhë.

EMISIONET