Kola: Nga provat që kanë dalë, vota është blerë në të gjithë vendin


Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, analisti Vehap Kola u shpreh se vota është blerë gjithandej.

Sipas Kolës, vota është blerë në të gjithë vendit, nga provat që kanë dalë.

Kola: Vota është blerë gjithandej. Nuk është se e shesin në jug dhe nuk e shesin ne veri. Vija ndarëse mes veriut dhe jugut nuk tregon se ku blihet dhe ku shitet vota, por se ku ka fituar PD ose PS.

Vota është blerë në të gjithë vendin, nga provat që kanë dalë. Ndoshta mund të ketë ndodhur që askund nuk është përmbysur ose është përmbysur e gjitha.  

EMISIONET