Çdo vit edhe më pak

Çdo vit edhe më pak

Çdo vit edhe më pak mbeten edhe më pak nostalgjikët e sistemit komunist në Shqipëri të cilët e kujtojnë si të lavdishme periudhën e komunizmit.

Çdo vit edhe më pak

Edhe këtë 5 maj, me foto të diktatorit “Enver Hoxha” e pankarta ku shkruhet "Lavdi shqiptarit të madh Enver Hoxha”

Ata kryen homazhe dhe vendosën kurora me lule te Varrezat e Dëshmorëve

Çdo vit edhe më pak

Çdo vit edhe më pak

 

Çdo vit edhe më pak

EMISIONET