E pa në internet dhe rezervoi takim, 22-vjeçari përdhunohet nga transgjinori që ishte prezantuar si grua

E pa në internet dhe rezervoi takim, 22-vjeçari përdhunohet

Një 22-vjeçar ka denoncuar në Polici se ka bërë një takim dhe është dhunuar nga një transvestit, i cili është paraqitur si femër.

Një incident i pabesueshëm me protagonistë 22-vjeçar nga zona e Salamis dhe një djalë mashtrues që u paraqit në një faqe takimesh si grua, rezervoi një takim me të riun dhe e përdhunoi atë.

Rasti po hetohet nga oficerët e policisë së Akropolit.

Sipas informacioneve të protothema.gr, gjithçka ka nisur në orën 19:30 të dielën e kaluar, më 29 janar.

22-vjeçari nga zona e Salamis ka lënë një takim përmes një faqeje takimesh me një grua për të bërë seks.

I riu ka shkuar në banesën në katin e 3-të të rrugës Strogonov në Neo Kosmos, ku është pritur nga gruaja me të cilën kishte lënë takimin.

Pak më vonë, kur kanë shkuar në dhomën e gjumit dhe janë zhveshur, 22-vjeçari ka marrë tronditjen e parë.

Personi që i ishte paraqitur si femër ishte transvestit dhe madje ka nisur të tregohet agresiv ndaj tij kur ka parë që 22-vjeçari ka mbetur i shtangur.

I riu, siç ka dëshmuar në Polici, i ka thënë se nuk dëshironte të vazhdonte me aktin seksual dhe më pas pasoi një tronditje e dytë.

Transvestiti, i cili ishte paraqitur si grua, i vërsulet, e imobilizon dhe e përdhunon.

Viktima iu lut që ta linte, por ai e injoroi dhe instinktet e tij të sëmura shpërthyen në trup kundër dëshirës së tij.

Pak minuta më vonë dhe pasi ka kryer aktin ka fikur ujin dhe 22-vjeçari është larguar duke u dridhur nga banesa e Neos Kosmos.

Të nesërmen, viktima ka shkuar në komisariatin e Akropolit dhe ka denoncuar të gjitha gjërat e tmerrshme që ka përjetuar nga transvestiti me të cilin kishte lënë takim, ndërkohë që u dha urdhër për t'u kontrolluar nga mjeku mjekësor.

greqi perdhunim tranverstit

EMISIONET