Incidente edhe në Kavajë, ndërhyn policia

Incident edhe në Kavajë në një nga Qendrat e Votimit. Policia ka ndërhyrë për të qetësuar situatën.

Përplasja ka qenë mes mbështetësve të kandidatit të PS dhe atyre të kandidatit të Bashkë Fitojmë.

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET