FOTO-Lajmi/ KQZ urdhëroi heqjen e posterave pranë QV-ve, Rakip Suli i bën karshillëk

FOTO-Lajmi/ KQZ urdhëroi heqjen e posterave pranë QV-ve, Rakip Suli i

Në një kohë kur kodi zgjedhor nuk e lejon, pamjet në fjalë tregojnë se si janë shkelur këto rregulla elektorale nga Partia Socialiste në Kamëz.

Ndonëse KQZ urdhëroi heqjen e posterave nga zyrat dhe qendrave të secilit prej kandidatëve që marrin pjesë në zgjedhjet e sotme, socialisti Rakip Suli nuk respekton rregullat.

Siç shihet nga video, zyrat elektorale, me posterin e Sulit, janë vetëm pak hapa larg qendrës së votimit, ndonëse ato duhen 300 metër larg.

FOTO-Lajmi/ KQZ urdhëroi heqjen e posterave pranë QV-ve, Rakip Suli i

EMISIONET