Blushi: Më 14 maj, vetëm duke votuar Këlliçin, sjellim ndryshimin me 500 oaze të gjelbërta në Tiranë

Blushi: Më 14 maj, vetëm duke votuar Këlliçin, sjellim

Nënkryetari i Partisë së Lirisë, Tedi Blushi shkruan se Mungesa e gjelbërimit është një shqetësim shumë i madh për Tiranën, ku nuk ka lulishte dhe parqe.

Ai shton se më 14 maj, vetëm duke votuar për planin e Belind Këlliçit, sjellim ndryshimin me 500 oaze të gjelbërta dhe kënde pushimi, një në çdo lagje.

Blushi: Mungesa e gjelbërimit është një shqetësim shumë i madh për Tiranën, që pa lulishte dhe parqe është kthyer në një kantier ndërtimi, që qytetarët mundohen t'i shpëtojnë sa herë vjen fundjava.

E kemi në duart tona t'i kthejmë Tiranës gjelbërim dhe çlodhje për qytetarët! Më 14 maj, vetëm duke votuar për planin e Belind Këlliçit, sjellim ndryshimin me 500 oaze të gjelbërta dhe kënde pushimi, një në çdo lagje.

EMISIONET