Balliu: Rama ofron gomerë për qytetarët sepse mendon se ata janë gomerë, përgjigjen e merr në 14 maj

Balliu: Rama ofron gomerë për qytetarët sepse mendon se ata

Përmes një postimi në Facebook, ish-deputeti demokrat Klevis Balliu shkruan se Edi Rama ofron gomerë për qytetarët sepse mendon që shqiptarët janë gomerë.

Sipas tij, mendja e tij e sëmurë mendon që një popull që është gomar sipas tij, do ta votoj një gomar për kryetar dhe përgjigjen do të ta japin qytetarët me 14 Maj.

Balliu: Edi Rama ofron gomerë për qytetarët sepse mendon që shqiptarët janë gomerë. Mendja e tij e sëmurë mendon që një popull që është gomar sipas tij, do ta votoj një gomar për kryetar. Edvin, shqiptarët nuk janë gomerë, madje dhe Kipia nuk është gomari këtu, Kipia është thjesht samari jot sepse gomari këtu je ti që mendon se shqiptarët janë gomerë. Përgjigjen do të ta japin qytetarët me 14 Maj.

EMISIONET