UPS!/ Mjekët i dhanë edhe pak muaj jetë, gruaja i kërkon burrit të flejë edhe një herë me ish-in

UPS!/ Mjekët i dhanë edhe pak muaj jetë, gruaja i kërkon

AUSTRALI- Një burrë ka pranuar se është ndjerë i zemëruar dhe i turpëruar pasi gruaja e tij që po vdiste kërkoi leje për të fjetur me një ish vetëm edhe një herë. Burri tha se kërkesa e bëri atë të ndihej i tradhtuar dhe i papërshtatshëm. Por ai ndjeu gjithashtu se i detyrohej gruas së tij që t'i plotësonte dëshirën e saj përpara egos së tij.

“Ajo më tha se një nga gjërat e fundit që donte të bënte ishte të bënte seks me një partner të saj të mëparshëm. Sigurisht që u trondita dhe kur e pyeta pse. Sinqerisht, jam aq i dëshpëruar dhe i tradhtuar. Ndihem sikur jam vënë në një pozicion ku duhet të them po sepse ajo po vdes," shkroi ai. 

Gjithashtu shtoi shtoi se gjendja e saj nënkuptonte se ajo do të binte me shpejtësi dhe ka të ngjarë të kishte nevojë të përdorte një karrige me rrota brenda disa muajsh

“E di se çfarë dua të them, por nuk e di nëse është e drejtë. Jam shumë i lënduar që seksi me një ish-partner ishte me sa duket aq i mirë sa duhet ta bëjë një herë para se të vdesë. Unë thjesht urrej gjithçka për këtë," shtoi burri.

EMISIONET