Foto/ Studentët varin maskat te kangjellat e Ministrisë së Arsimit: Ju jeni virusi

Nisja e vitit të ri akademik online i ka gjetur studentët para Ministrisë së Arsimit sportit dhe Rinisë.  Ata kanë vendosur që të ngrihen në protestë pas vendimit për të zhvilluar mësimin online. Në shenjë proteste, disa studentët kanë vendosur të heqin maskat përpara ministrisë së Arsimit dhe i kanë varur te kangjellat e ministrisë duke bërë thirrje si: “ju jeni virusi”./ Burimi i fotove: LSA

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06

Magjia e borës në Pogradec

15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25