KATASTROFA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

KATASTROFA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me

Sot, më 11 Nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 97.3 lekë dhe shitet me 98.5 lekë.

Euro blihet me 104 lekë dhe shitet 104.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 107.1 lekë, ndërsa në shitje me 108.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.3 lekë dhe shitet me 119.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.5 lekë, ndërsa në shitje me 72 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

KATASTROFA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me

EMISIONET