I fejuari e tradhëtoi online me të tjera, vajza anulon dasmën

I fejuari e tradhëtoi online me të tjera, vajza anulon dasmën

Leela Li, një e rë që planifikonte të martohej, anuloi dasmën e saj, pasi zbuloi se i fejuari po e tradhtonte online, raporton prestigjozja Mirror.
Vajza ndau historinë me ndjekësit në TikTok dhe thotë se anuloi dasmën 26 ditë para ditës së martesës.

Leela Li, rrëfen se familja e gjykoi për vendimin e saj të ashpër.

I fejuari e tradhëtoi online me të tjera, vajza anulon dasmën

"Unë e anulova dasmën time 26 ditë para se të mendohej të ndodhte, sepse gjeta ish të fejuarin në një faqe në internet për të rritur," rrëfen ajo.
"Do bëhej dasmë e madhe. Nuk ishte vetëm një mbledhje e vogël, kishim 101 të ftuar."

 

EMISIONET