Vijon procesi i vettingut në rradhët e policisë.

Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit ka shkarkuar Edmond Papën.

Papa ushtron detyrën e shefit të sektorit të Sigurisë së Personalit në Drejtorinë e Analizës dhe Kartotekës, SHÇBA.

Lexo edhe: Pezullohet nga detyra Artan Shkëmbi, kreu i task forcës “Forca e Ligjit”