Skandali me të dhënat e pagave/ 4 patronazhistët që i hapën dyert hakerave i shpëtojnë burgut, dënohen me shërbim prove

Katër të akuzuarit lidhur me skandalin e pagave ku u publikuan të gjitha rrogat së bashku me të dhënat private të shqiptarëve do të dënohen vetëm me shërbim prove dhe nuk do të viuajnë asnjë ditë burg.

Kjo pasi   Gjykata e Tiranës ka dhënë vendimin për të akuzuarit, konkretisht: Eni Qirjako është dënuar me 32 muaj shërbim prove; Andi Agaraj, 4 vite shërbim prove; Klodian Sota, 32 muaj shërbim prove dhe Endri Ikonomi, 32 muaj shërbim prove.

Skandali me të dhënat e pagave/ 4 patronazhistët që i

"Gjykata e Tiranës ka dhënë vendimin për katër të akuzuarit që akuzohen për publikimin e pagave dhe të dhënave private të shqiptarëve. Atau dënuan të gjithë me shërbim prove, dhe përkatësisht Eni Qirjako me 32 muaj shërbim prove, Andi Agaraj me 4 vite shërbim prove, të dy punonjës të IT. Klodian Sota u dënua me 32 muaj shërbim prove dhe Endri Ikonomi me 32 muaj shërbim prove, përmbarues privat të cilët blenë të dhënat", njofton gazetari Edison Vatnikaj.

edison vatnikaj eni qirjako andi agaraj klodian sota endri ikonomi patronazhistët

EMISIONET