Shtyhet seanca për inceneratorin e Fierit, caktohet data e re

Shtyhet seanca për incerenatorin e Fierit. Seanca e radhës u la për më dt 29 maj ora 10. Gjykata e Posaçme shtyu seancën për me argumentin për t'u njohur me kërkesat e avokatëve të të pandehurve.

Avokati i Arben Dervishajt, ka kërkuar shpalljen e moskopetencës nga gjykata, me ndryshimin e akuzave ndaj klientit të tij.

Gjykata kërkoi kohë që të shprehet në lidhje me kërkesën e bërë  Arben Dervishaj, por dhe Regan Merdani për shpallje të mos kompetencës dhe kalimin e çështjes në gjykatën e Tiranes.

Ndërsa i pandehuri Arenc Myrtezani kërkoi pavlefshmërinë e aktekspertizave grafike dhe teknike të bërë nga prokuroria. Avokati i të pandehurit Arber Denizi kërkoi që të pezullohet gjykimi pasi nuk ka marre dijeni për procesin.

Shtyhet seanca për inceneratorin e Fierit, caktohet data e re
Alqi Bllako, Lefter Koka dhe inceneratori i Fierit

EMISIONET