Morava: Vota është shumë e shpërndarë dhe PD ka marrë shumë vota në jug apo në Tiranë


Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, gazetarja Kostana Morava u shpreh se vota është shumë më e shpërndarë dhe PD ka marrë shumë vota në jug apo në Tiranë.

Morava: Vota është shumë më e shpërndarë dhe PD ka marrë shumë vota në jug apo në Tiranë. Vetë reforma është bërë në favor të këtij rezultati që shohim sot. Ka një të vërtetë që është historike dhe që ka një tendencë për ndarje me jugut dhe veriut.

Në zgjedhjet e viti 2005 u votua masivisht Berisha me një votë shumë të fortë sidomos edhe në veri, u pa nga sondazhet që vota e PD-së shkonte nga një pjesë e njerëzve që donin politika të majta.

EMISIONET